Flammeskæring og plasmaskæring

Dansk Autogen Service

Flammeskæring af unikke stålemner

Dansk Autogen Service har mere end 60 års erfaring i flammeskæring

Professionelle løsninger!
Dansk Autogen Service leverer professionelle løsninger inden for flammeskæring. Det har vi gjort i mere end 60 år, og vi har stor erfaring i at levere computerstyret løsninger til vindmølleindustrien, skibsværfter, værktøjsfabrikker, bygge- og anlægsbranchen, fødevareindustrien samt mange andre virksomheder i den tunge industri.

Millimeterpræcision efter kundens ønske!
Vi anvender de nyeste og mest nøjagtige metoder og teknikker inden for flammeskæring, og vi tilbyder individuelle og unikke løsninger i alle de almindelig pladetykkelser og stålkvaliteter.

På vort lager har vi konstant 7-800 tons i de gængse stålkvaliteter: S235JR, S275JR, S355J2+N, P265GH, P275NL2, Hardox og Weldox samt dekaperede plader og dørkplader.

Alle vores materialer leveres med type 3.1 certifikat eller type 3.2 certifikat.

Vi har normalt pladetykkelser fra 2 mm og helt op til 300 mm, og skulle en kunde efterspørge en særlig pladetykkelse eller stålkvalitet, som vi ikke har på lager, kan vi hurtigt fremskaffe den via vores gode forbindelser.

Dansk Autogen Service udfører CNC-styret flammeskæring med millimeterpræcision af tonstunge ståldele. Det eneste vi har brug for, før vi kan fremstille delen, er en tegning. Har du den selv, så er det fint, alternativt hjælper vi jer også gerne med den del – Vores egen tegnestue har naturligvis stor erfaring i at fremstille tegninger med de rette mål og dimensioner.

Materialer og produkter!
Flammeskæring anvendes hovedsageligt til udskæring af ulegeret/lavtlegeret stål, og det har vi stor erfaring med. Vi har i dag et særdeles bredt og varieret produktprogram, som omfatter alle tænkelige former for maskindele til industrikraner, vindmøller, værktøjsmaskiner og meget andet.

Ved hjælp af computerstyret flammeskæring har vi for eksempel lavet:
Kæde- og tandhjul, tandstænger, lejebukke, stævnerørsflanger, magnetkærner, dækplader til dampstrygejern, maskinstativer, skibsudrustning, bro-rækværker, udsmykninger, logoer, standseværktøjsplader og meget andet.

Vi deler naturligvis gerne ud af vores ekspertise og erfaring, og vi rådgiver gerne om flammeskæring samt stålkvaliteter og dimensioner på den ønskede opgave.Du kan ringe til vores afdeling i Jylland på 86 39 58 00 Eller til vores afdeling på Sjælland på 43 96 68 00
Tilbud og kontakt!
Vi råder over CNC- og fotoelektrisk styrede maskiner, som sikrer meget stor nøjagtighed ved flammeskæring og plasmaskæring, selv på emner i meget kraftigt materiale – vi har dermed udstyret til både at lave serieproduktion af ståldele eller stykvis en produktion.

På trods af vores store erfaring så hviler vi ikke i fortiden. Vi ønsker at fortsætte vores udvikling, så vi bliver ved med at være de bedste på markedet. Derfor er vi altid klar til at møde nye udfordringer, hvor vi kan anvende vores kompetencer og kreativitet. Skal du derfor have løst en opgave inden for flammeskæring, så er du meget velkommen til at ringe til os. Du er også altid velkommen til at udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Flammeskæring af stålemner
Flammeskæring udføres med præcision