FRA PROTOTYPE TIL SERIEPRODUKTION

Vi er gearet til enkeltstyks som til serieproduktion

Plasmaskæring med millimeterpræcision

Dansk Autogen Service har mange års erfaring i plasmaskæring

Dansk Autogen Service: 75 års erfaring med plasmaskæringsløsninger

Hos Dansk Autogen Service har vi i mere end 75 år leveret moderne og kvalitetssikre løsninger til diverse industrivirksomheder landet over. Vi er specialister i flamme- og plasmaskæring samt rejfning og skærpning. Når vi fremstiller dele til maskiner og stålkonstruktioner til jeres virksomhed, er I garanteret unikke dele produceret med millimeterpræcision, og I kan derfor trygt vælge vores virksomhed til forskelligartede opgaver uanset bestillingens omfang.

Derfor tilbyder vi plasmaskæring

Plasmaskæring er en ikke så fjern slægtning til klassisk flammeskæring, da de begge har til formål at lave præcise skæringer i stålplader af forskellige tykkelser. Det er dog netop et spørgsmål om tykkelsen af stålpladen, der afgør, hvilken produktionsteknik vi anbefaler og foretrækker at bruge for at komme mest effektivt i mål med dine stålemner. Plasmaskæring er en skæreproces, der virker med strøm og luft modsat flammeskæring, der udnytter ilt og gas til at smelte materialet under skæreprocessen. Plasmaskæring udnyttes til diverse tyndplader for at opnå den størst mulige nøjagtighed med mindst mulig belastning af tyndere stålplader (1-25 mm.). Den høje skærehastighed ved plasmaskæringsprocessen afgiver kun en lille opvarmning af materialet, og derfor er det ideelt til de tynde stålplader, der er mere udsatte for mindre formforandringer, når de udsættes for varme.

Plasmaskæring

Stålkonstruktioner til tunge industrivirksomheder

Hos Dansk Autogen Service har vi erfaring med at levere unikke stålemner til erhvervsvirksomheder som skibsværfter, værktøjsfabrikker, bygge- og anlægsbranchen samt vindmølleproducenter. Alle vores skærefaciliteter er drevet af computere, da vi med denne teknologi kan opnå størst mulig nøjagtighed og gøre det nemt for virksomheder at udnytte vores produkter. I kan som kunde blot sende os en fil med en målsat tegning, hvorefter vi vil producere jeres unikke bestilling i den ønskede stålkvalitet.

Få et uforpligtende tilbud eller rådgivning i dag

Hos Dansk Autogen Service sidder der altid fagligt kyndige medarbejdere klar til at gå i en dialog med jeres virksomhed om jeres ønsker, behov og udfordringer. Vi tilbyder at lave alt fra enkeltproduktsbestillinger til serieproduktioner fra vores afdelinger i Jylland og på Sjælland, så tøv ikke med at rette henvendelse til os for et uforpligtende tilbud, hvor vi vil præsentere dig for den løsning, der bedst matcher din efterspørgsmål. Du kan kontakte vores kontor på Sjælland på tlf.: 43 43 02 80 eller vores kontor i Jylland på 86 39 58 10. Du er også mere end velkommen til at rette spørgsmål til vores e-mail: dansk@autogen.dk, og så vender vi hurtigst muligt tilbage.

Plasmaskæring

Nyt kvalitetsstyringssystem

Hos Dansk Autogen Service er det vores kvalitetsmålsætning, at vores ydelser lever op til kundes forventninger….

Nyt kvalitetsstyringssystem

Hos Dansk Autogen Service bestræber vi os på at opnå den højeste kvalitet, blandt andet ved at råde over topmoderne maskiner til….

Referencer

FLAMMESKÆRING

SJÆLLAND
DANSK AUTOGEN SERVICE

SYDVESTVEJ 148
2600 GLOSTRUP

JYLLAND
DANSK AUTOGEN SERVICE

ASTRUPVEJ 8, SKARRESØ
8550 RYOMGÅRD

SJÆLLAND

SYDVESTVEJ 148
2600 GLOSTRUP

JYLLAND

ASTRUPVEJ 8, SKARRESØ
8550 RYOMGÅRD