Flammeskæring og plasmaskæring

Dansk Autogen Service

Flammeskæring og plasmaskæring

Dansk Autogen Service blev grundlagt i 1946, da vi fremstillede svejseværktøj, gasværker og iltcentraler. I 1953 begyndte vi at udføre flammeskæring, og det har nu i over 60 år været vores speciale.

Vi kan således i dag udføre flammeskæring af stålemner i plader fra 1,5-500 mm tykkelse med en emnevægt på helt op til 15 tons og formater op til 12000×3000 mm.

I dag udfører vi både flammeskæring og plasmaskæring af alle former for kraftige maskindele og stålemner til blandt andet skibsværfter, værktøjsfabrikker og vindmøllebranchen. Ved hjælp af flammeskæring eller plasmaskæring kan vi fremstille stort set alle tænkelige former for kraftige og tonstunge stålemner med millimeternøjagtighed.

Flammeskæring og plasmaskæring med topmoderne udstyr

Vores kompetente medarbejdere har mange års erfaring med flammeskæring og plasmaskæring, og vores udstyr er topmoderne og computerstyret for optimal præcision. Alt vi behøver er en tegning med mål og ønsket stålkvalitet – så kan vi sætte gang i produktionen. Og vi kan både lave delene stykvis eller som serieproduktion.

Dansk Autogen Service har afdelinger i Jylland og på Sjælland, og vi leverer udskårede stålemner i hele landet.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på flammeskæring eller plasmaskæring af dine stålemner.