Stålemner/ stålprofiler

Ståldele i S355J2+N, Weldox, S690QL, Hardox, P265GH eller P275NL2

Hos Dansk Autogen Service har vi mere end 75 års erfaring i at tilbyde serieproduktion af ståldele, stålemner, stålprofiler eller stykvis produktion af unikke dele ved hjælp af flammeskæring eller plasmaskæring.

Når blot du som kunde har en præcis tegning, så er der næsten ingen grænser for, hvad vi kan fremstille, og vi rådgiver dig naturligvis gerne om dimensioner og stålkvaliteter – for eksempel om vores Weldox eller Hardox stål-egenskaber.

Ved hjælp af computerstyret og topmoderne udstyr har vi for eksempel fremstillet:

  • Tandhjul
  • Bro-rækværker
  • Maskindele
  • Dele til stålkonstruktioner

Derudover har vi også udført en lang række andre stålarbejder til vidt forskellige virksomheder i industrier som blandt andet dækker over vindmøllebranchen, skibsværfter og kran industrien.

Vi løser enhver opgave med weldox eller hardox

I kraft af vores mangeårige erfaring og moderne udstyr er vi i stand til at løse langt de fleste opgaver med for eksempel Weldox eller Hardox-stål.

Vi sætter en ære i at fremstille en hvilken som helst del, som du måtte efterspørge, og normalt er vores leveringstid maksimalt på otte dage.

Mindre opgaver kan vi som regel klare fra dag til dag. Vi leverer naturligvis i hele landet.

Kontakt os og hør mere om emner i S355J2+N, Weldox, S690QL, P275NL2 eller P265GH

Uanset hvilken type plade eller stålemner du skal have fremstillet, for eksempel i S355J2+N, P265GH eller P275NL2, så er du velkommen til at kontakte os – enten for at høre mere om dine forskellige muligheder hos os eller for at få beregnet en specifik pris på lige netop din opgave.